Επισκεφθείτε

Τα πιο αξιόλογα μέρη πού είναι κοντά μας και μπορείτε να επισκεφθείτε:

Το Αρχαιολογικό Μουσείο σε απόσταση 100μ

 

Πέρα από της  μεγάλης αρχαιολογικής αξίας των ευρημάτων του, στον εξωτερικό  χώρο  όπου ευρίσκεται και το ηρώων κατά τους θερινούς μήνες και εκ μέρους του Δήμου Μήλου διοργανώνονται αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις κυρίως καλλιτεχνικές, δίδοντας την δυνατότητα σε πολλούς επισκέπτες μικρούς και μεγάλους, να διασκεδάσουν, να χορέψουν και να χαρούν.

Τις κατακόμβες σε απόσταση 400μ

 

 

Και 50μ πιο κάτω το Αρχαίο Θέατρο

 

 

Ξεκινώντας  από την Αρέθουσα  και  πηγαίνοντας προς την πλατεία του παραδοσιακού χωριού της  Πλάκας (300μ.) ανεβαίνοντας  μέσα από τούς πλακόστρωτους  δρόμους της  βλέπεις διάφορα τουριστικά  μικρομάγαζα, bar, cafe, αλλά και μεζεδοπωλεία να ακούς  ζωντανή μουσική και τραγούδια σε λαϊκά και νησιώτικα από τις 11 το βράδυ μέχρι αργά την νύχτα.

 

 

Πριν  νυχτώσει  και θέλοντας να ανηφορίσουμε στα πιο στενά μονοπάτια και καλντερίμια της Πλάκας πηγαίνοντας προς το Κάστρο θα δούμε τις πιο μαγευτικές εικόνες της φύσης περιμένοντας τις τελευταίες ηλιαχτίδες να σβήσουν στο Βάνι και στην Αντίμηλο.

 

 

Μέσα από τις όμορφες παραλίες πού υπάρχουν γύρο μας σίγουρα θα επιλέγατε στο 1,5 Χιλ από την Αρέθουσα την Πλάθιενα και τον Φυροπόταμο.

 

 

Θα ήταν παράλειψη να μην επισκεφθείτε και να φωτογραφίσετε το ψαροχώρι της Μήλου (Κλήμα) 2χιλ.

 

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©